Godišnji odmor – bilo, pa prošlo

IMG_20180827_234808_868

Ovak je počelo 🙂

I eto, vratili se s mora. Ima već tjedan dana, al ko da je bilo prije 100 godina. Još nismo otključali vrata, već smo se pitali jel smo uopće i bili negde. Niko nam nije pospremil nered u stanu, prašine ima i dalje, prozori su i dalje zmazani… Biljke su preživele, za promjenu. Kaj vjerojatno ima veze s tim da je mama došla zalijati ili kaj već radi s biljkama (njoj naravno sve cvate).

Dakle, u stanu nema promjena. Al očito jesmo bili na moru jer neki imaju finu bojicu (naravno da to nisam ja) i nekak smo uspjeli dovući doma više stvari nego kaj smo spakirali za tam. Uključujući hranu.

Prvo sam dovukla doma 2 nova badića i 2 parea iz kojih se nisam skidala svih 10 dana, tak da ne znam kog vraga sam se uopće pakirala. Torbu jedva da sam otvorila uopće. Od svih 5 ručnika za plažu, sa sobom smo nosili 1 ( slovima: jedan), svaki dan drugi da ne stoje bezveze u torbi. Znači mogli smo preživeti i s 2. (Imali smo vešmašinu. Znala sam da imamo vešmašinu. Tak da u ovom slučaju pakiranje za svaki slučaj i nema nekog smisla) I jednu ležaljku. Spakirali smo si 3. Nisu nam trebale. Suncobran i šator nismo ni takli. Ustvari jesmo –  izvukli iz auta i fino drugi dan vratili natrag u auto.

Kaj se obleke tiče, tam sam si kupila 2 krpe ( ilitiga pareo) i to sam nosila celo vreme osim dok je kiša padala jedan dan.

Tolko o pakiranju.

Onda sam si ja fino odlučila dizati se svaki dan u 7 da idem plivati dok još svi spavaju. Digla sam se u 7 točno 0 put. Nula. Prije 9 nisam znala di sam.

Onda sam si odlučila plivati navečer. Rajt. Jednom kad se vratim u apartman, nejdem više nikam.

Onda bum se sunčala na krovu. Ok, to jesam jemput na pol sata i onda sam se 5 sati oporavljala.

Budemo išli na plažu oko 3 da bar nekaj od sunca iskoristimo. Ak smo krenuli oko 4, još smo rano i krenuli.

Ima pješčana plaža malo dalje od apartmana, jedno 10 min hoda dok si s detetom. Tam je super za decu jer je voda do koljena jedno pol kilometra. Tam bumo hodali. Ispod apartmana je kamenje i pika nas i nebremo normalno u vodu. Na pijesak smo otišli jedno 4 put  Ostalo je bila  dobra i zbetonirana plaža i kamenje. Ništ mi se nije dalo. Da ne moramo jesti, točno bi sam cele dane vodu pila da se ne moram pomaknut.

IMG_20180827_234616_684

Krevet na kat- za mrave. By Prdek.

Jedino sam napokon pročitala nekoliko knjigica i to je bilo super.

Al sam zato kile, hvala na pitanju, sve natrag dobila. Katastrofa. Sad natrag na režim. Jbg.

Prdek je zmazal sve kaj je stigel, kral sladolede po plaži, nažical sve kaj je mogel nažicat, potrošili smo sve pare i još malo više i najrađe se nikad nebi vratila doma.

Inače, drugi put bum platila nekom da mi očisti stan dok me nema. Nemrem. Neda mi se. Sve me boli dok se sjetim da sad moram ići nekaj pospremat. A veš perem već tjedan dana. I više ne znam jel to more bilo prije 5 dana ili prije 10 godina. Life sucks.

Budem. Jednom.

Kisi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s