Južina. Ne volem.

IMG_20180307_130156_307

Čarape: Nemam nikakve šizofrenične koje bi dočarale trenutnu situaciju, al zato narukvica ima posebnu poruku. Čarape – Sinsay; narukvica – Simone design

 

Zanimljiva ova južina. Odavno sam se već proglasila meteoropatom, jer me redovito opere tak da ne znam di sam. U kombinaciji s punim mjesecom i nekakvim pms- om da ne velim. Jučer sam se vukla ko krepana kokoš. Bila sam ljuta i bolila me glava. Opće nemam pojma kak sam dan proživila.

Digla sam se jedva. Opet. A spavala sam ko top. (Misterij mi je kak sam uspjela ugasit mob na prvu zvonjavu i toga se uopće ne sjećam. A jesam ga ugasila jer nebi zvonilo drugi put. Nisam luda. Valjda.) Onda sam s poluzatvorenim očima dobauljala do kuhinje i pokušavala skužit zakaj sam se digla. Pa mi je sinulo da vjerojatno moram na posel (ovo mi se zna ponekad desit da ne znam ujutro kam sam krenula, al gora stvar je kad to izvedem u subotu – paničarim dok mi ne sine da ne moram nikud) Na kraju sam obavila kaj sam trebala, ne znam kak sam se uspela našminkat jer mi baš nije uspijevalo imati oba oka otprta, došla nekak tu, bila ljuta na sve i svakog i mislim da sam jedno 17 put davala otkaz i selila se na Island. Koncentracija nikakva, nemam pojma kak sam mailove napisala, a ko zna i kaj sam ljudima na telefon pričala. Onda moš mislit kak to zgleda kad me još i nazove neko s dijagnozom pod utjecajem južine. A ta se potencira na miljon obično. Imaju paranoje, šizofrenije su na vrhuncu, jednom sam odslušala cijelu priču kak nekog lika prati UDBA. Na kraju sam ga stavila na spikerfon jer više nisam mogla slušalicu držat. U to vrijeme sam još bila pristojna, pa nisam spuštala slušalice takvim naporima, al sad to napravim mrtva hladna. Zovi si doktora, pa njemu pričaj memoare.

Uglavnom, nije mi jučer bil dan, a kolko vidim ni većini onih koje znam jer posvukud ista priča. Možda bi čokolada pomogla, al ju niko nije imal sa sobom. Apaurine ne daju bez recepta. To s južinom meni spada pod ekstremne uvjete i trebalo bi nekaj napraviti s radnim vremenom pod tim uvjetima i po tom pitanju. Ne znam kaj se čeka.

No, na kraju sam ipak nekak i došla doma i pravac u kupaonu. Dok sam se vidla u ogledalu, zlecala sam se. Da glumim u nekom hororcu, nebi me ni šminkati trebalo. Inače zgledam ko da se s petardom češljam, al ovo je bilo ko da sam postupak ponovila. Kaj se ostalog tiče, vampirski zubi (iskeženi) bi još eventualno upotpunili dojam, sve ostalo sam imala. A kao trebam još van nekaj obavit. Samo sam se fino presvukla u plišanu trenirkicu i igrala se s detetom. Ovo “nekaj obavit” sam elegantno odignorirala. No, malo sam se upristojila prije toga da dete nema traume posle.

Danas ne izgledam ništ bolje,  al bar je vani sunce i nemam potrebu nikog ubit. Za čokoladom i dalje imam potrebu, al je pod kontrolom. Tablete u ljekarni i dalje ne daju bez recepta. Alkohol nesmemo konzumirati na poslu. Travnate supstance nemam. Sija sunce i prozor je otvoren. Prekjučer sam palila grijanje na maksimum. Ne znam kaj da velim. Svima pusica 🙂 ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s