A sad stvarno, faking Valentinovo :P

to nekaj

Čarape: Danas su štrample s očima.  Nemam pojma kolko dena jer sam zaboravila pogledat. Al su zakon. I nemaju nikakve veze s medekima i pusama i srčekima.

Penti – 30 kn, sniženje.  Evo link: Penti Hrvatska

Raspoloženje: A nemam pojma. Onak malo na krivu nogu s epizodama smijanja.

 

Dobro, nisam baš mislila danas već gnjavit ljude sa svojim mudrolijama, ali pa to je sad već prevršilo svaku mjeru.  I imam naravno nekaj za reći. Nije nužno i da ima smisla 😂

Znači, otpreš fejs. Sve nekaj srčeka, gifovi, bombonjere, cveće, ljubavne pjesmice, ovo, ono, nagradne igre, zbljuv. Odem na mob. Imam na viberu tih nekih grupa, sve srčeka, pusice, medeki… Već sam rekla negde da romantiku ne kužim. Nisam išla na portale jer me strah.
Od ovih kaj imaju izjave na fejsu jedan drugom “ljubavi” i “sunčeko” i te neke cmi izraze na zidu i javno, imam ptsp. Znam par muških koji su jučer trčali u Muller jer “Valentinovojeijošnisamništkupilženi!!!”
Onak, wtf.
Jučer je Šprajc navodno rekel da ak niste kupili ženi/curi cveće celu godinu,  ne morate ni sad. I točno bi se s tim složila da nije onog: “Volim poklone”  ❤
Pa je, kaj sad. Meni je ovo zapravo prilika da mi neko nekaj kupi (lepo prosim, samo ne parfeme, imam točno 6 komada neotvorenih na čekanju i još tolko otprtih kaj nikak da potrošim o.O) Onak, nekaj malo, more i ružica :trepćemokicama:  Romantiku ne kužim, ali cveće volim. Ne svako jer s nekima recimo ne znam baš točno kaj bi. Nedavno su mi umrla 2 zumbula i sad imam lišće u teglici. :/
Ma joj, nisam ni tolko protif tog Valentinova, imaju ti neki naši običaji (recimo oni ftičeki kaj se ženiju), koji su mi baš kul. Ali one gluposti tipa večere u restoranima, pa valentinofski menu, pa ak slučajno i dojdeš na ideju da si ideš jesti baš na taj dan u 10 navečer jer prije ne stigneš i nekim čudom uspiješ rezervirati mesto i sad imaš “romantičnu večericu” ( onak, zbljuv) u restoranu ( tak da možeš reći da te dragi otpelal u RESTORAN!!! – ne znam kaj bi rekla na ovakve ispade, al ajde) i onda si lepo sediš i evo ti babe s košarom punom upakiranih ružica koje koštaju svaka 50 kn i gleda ti dragog ko da je ne znam kaj napravil jer ju ignorira, a tebe onim sućutnim pogledom – sirota, škrtica neda 50 kn za cvetek, pa bu ona jedina bez ružice na stolu. Super situacija, baš onak, valentinofska. Jebali vas restorani. Meni je dobra i dostava iz mekdonaldsa. Navodno da budu to uveli. Nije da to jedem, al ono.
I da ne velim da ne znam kaj bi počela sa sobom da dobim recimo medeka i srčeko. Ok, sad prosljedim Prdeku, ali wtf?!? Kaj bi sad trebala, rastopit se? I kaj da s tim radim posle – čuvam na polici? Napravim oltar? Lutkicu za vodoo? Čemu to služi dok imaš više od 9 godina? Čokoladu bar pojedeš. I sačuvaš kutiju. (Nije posebno navedeno, ali da, i kutije skupljam)
No, ok je sjetiti se nekog svog posebnog na Valentinovo i eventualno pokloniti kakvu sitničicu, ali ne razumem čemu sva ta pompa oko toga, pripreme i ine pizdarije. ( Osim ako se fakat ne sjetite celu godinu pokloniti cveće il neki znakić pažnje udijelit, onda ni niste za drugo nego da iskeširate u najmanju ruku vikend u toplicama za Valentinovo. Zato. Jer sam ja tak rekla.)
Znam i takve kaj su tak inovativni da svako faking Valentinovo i rođendan ženi kupuju isti parfem. Jer potrošila je. Ne znam kak ne dobi taj isti parfem u glavu. Takve kaj samo reda zbavljaju treba dobro naribati. Rađe nemoj ništ nego prek neke stvari. Pristojna sam, pa nebum imenovala.
Znam i takve kaj im je domet svaki put u isti restoran i onda se hvale kak su platili večeru tolko da mi se spi od cifre i nije im jasno kak nisam impresionirana. Pa ono, zbilja ne znam.
Nemam pojma kaj sam htela reći s ovim. 😂  Poanta je da okrećem s očima na sva ta srčeka i cicimici i ljubavne izjave, još k tome i isforsirane, ali nemam ništ protif poklona.
I nebum si danas pogledala ljubić za mozak na pašu jer idem u teretanu i Liga prvaka je. Protiv koje isto načelno nemam ništ. Bilo bi bolje da je rukomet, al kaj je, tu je.
I, kakvi su planovi? ❤ ❤ ❤ ❤ 😂😀

2 thoughts on “A sad stvarno, faking Valentinovo :P

Leave a comment